15 Aralık 2015 Salı

Larissa Hotel Ziyareti



İstanbul Büyükçekmece otelleri içinde bulunan Larissa Hotel bir gün ziyarete gitmiştik. Gittiğimizde Larissa Hotelin Konumuna bayıldık resmen harika bir konuma sahip. Beylikdüzü ‘ne yakınlığı ile Beylikdüzü otelleri ihtiyacınızı karşılıyor Tüyap Fuar Merkezine 10 dakika yürüme mesafesiyle Tüyap Otel ihtiyacınızı karşılıyor yani kısaca Larissa Hotel sizlere Büyükçekmece otelleri, Beylikdüzü Otelleri ve Tüyap Otelleri adından hizmet vermektedir. Otelin Sıcak renkleriyle masmavi havuzuyla sizlere harika bir görüntü sağlamaktadır. İçeri girdiğimizde ise muhteşem bir mimaride hazırlanmış odaları tam zevkinize göre uyarlanmıştır. Rahat yatağı ile güzel bir uyku yapabilirsiniz. Balkonuna çıktığımızda ise bize harika bir manzara sizlere eşlik ediyor. Büyükçekmece’nin pırıl pırıl suyu sahili daha sonra yem yeşil bir manzara ile sizlere huzur vermektedir. Buraya gelirken dikkatimizi çeken bir şeyler oldu bunlardan biri Larissa Hotel tatilcilerin daha çok tercih ettiği otellerden biriymiş. Bunun nedenini sorduk nedeni hem Büyükçekmece sahiline yakınlığı hem de yaptıkları fırsatları. Büyükçekmece sahilinin yanı başında duran Larissa Hotel yerli yabancı turistlerin uygun fiyatlarda verdiği hizmetlerle Büyükçekmece otellerinde adından sıkça söz ettiriyor. Denize yakın olan oteller pahalı olur genelde diyorlar Larissa hotel Büyükçekmece sahiline hem yakın hem de uygun fiyatta hizmet vererek tatil için veya sahil için gelenlerin ilgi durağı oluyor. Tatilcilerin mutlaka tercih etmesi gereken otellerden biridir Larissa Hotel çünkü sadece denize girip te serinlemekle olay bitmiyor denizden çıktığınızda otelinizde masmavi tertemize her gün değişen suyuna bide girmek sizler için çok iyi olacaktır. Sadece denize girerek olmaz bu iş diye düşünüyor Larissa Hotel.
Sadece Havuz mu tabiki de hayır Vücut sağlınız için ve rahat bir kafa için sizlere Sauna hizmeti de veren Larissa Hotel sizleri çok memnun edecektir. Bunlarla da yetinmeyen Larissa Hotel ücretsiz otopark hizmeti sunan ve ücretsiz çeşit çeşit aromada nargile sunan Larissa Hotel gerçekten de tam anlamıyla sizler için on numara bir otel. Zengin mutfağıyla Usta aşçılarıyla ağızlarınızdan silinmeyecek tatlar bıraktıran temiz ve Hijyenli mutfağıla aradığınız lezzeti Larissa Hotelde bulacaksınız.
Gittiğimizde birde inanılmaz birşeyle karşılaştık otelin bahçesinde kimileri mangal yapıyorlardı. Otellerde mangal yapmanıza hiçbir otel izin vermez. Ama Larissa Hotel tatile gelip te mangal yapmadan gitmek olur mu diyip bahçeye mangal takımlarını kurarak mangal ihtiyacınızı da karşılamaktadır. Mangal için en ideal malzemeleri sizlere sunan Larissa Hotel mangalda aradığınız lezzetinin fazlasını alacaksınız.
Biz gittik gördük gerçekten muhteşem bir oteldi. Sizlerde eğer beylikdüzü’de işiniz varsa ve otel sıkıntısı yaşamak istemiyorsanız Larissa Hoteli seçerek evinizdeki rahatı yaşayabilirsiniz. Eğer tatile geldiyseniz konaklama sıkıntısı yaşamayacaksınız Büyükçekmece otelleri içinde sizlere uygun fiyatlarda hizmet veren Larissa Hotel dört dörtlük bir tatil imkanı sunuyor. Eğer söz konusu Tüyapsa tüyap ihtiyacınızıda Larissa Hotel Karşılamaktadır tüyap fuar merkezine yaptığı ücretsiz servisle tüyap otel ihtiyacınızı gidermektedir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder