28 Aralık 2015 Pazartesi

İstanbul’da Larissa Hotel






İstanbul’da hoş güzel otel olarak adlandırılan Larissa Hotel Büyükçekmece otelleri içinde sıkça tercih edilen otellerden biri haline gelmiştir. Bu hala gelmesinin sebeplerinden biride verdiği üstün hizmetten. Büyükçekmece Otelleri içinde verdiği üst düzey hizmet ile değerli misafirlerini memnun etmektedir.

Kimi oteller gibi sadece parayı alalım gerisi umrumuz da değil. Larissa Hotel buna karşı çünkü Larissa Hotel öncelik müşteri memnuniyeti, müşteri rahatlığı ticaret en son aşamada bizim için çünkü Larissa Hotelde hiçbir fiyat sıkıntısı yaşamazsınız. Paradan önemli şeylerde var. Sizlere evinizdeki rahatı konforun daha fazlasını ayaklarınıza getiriyoruz personellerimizin samimiyetliğiyle sizleri bir hayli mutlu rahat konforlu güzel bir konaklama imkanı sunuyoruz.

Aynı zamanda Larissa Otel Büyükçekmece Denizi yani Marmara denizine yakınlığı ile Tatil için gelenlerin gözdesi haline geliyor. Sizlere Senede 1 veya daha fazla tatil yapmanızı tavsiye ediyoruz. Ama bu oyle sıradan tatil değil verdiğiniz paranın herşeyin hakkını alabileceğiniz bir tatil olsun istiyorsanız Larissa Hotel Denize yakınlığı ve suyun tadını doyasıya çıkarmanız için sizlere sunduğu masmavi tertemiz bir havuz sunan ve sizlerde uzun süre çalıştınız bu yorgunluğunuzu üzerinizden atmanız için sizlere sunduğumuz Sauna hizmeti ile gelen misafirlerin üzerindeki yorgunluğu ve temiz sağlıklı bir vücut sunan Larissa Hotel sizlere adeta verdiğiniz paranın daha fazla hizmet alacaksınız. Asla pişman olmayacağınız bir tatil imkanı sunan ve sizlere suyun, denizin tadını doyasıya çıkaracağınız bir tatil imkanı sunuyoruz.

Tatilcilerin bazı otellerden şikayet olduğu durumlardan biride Otel bahçesinde mangal yakmamamız. Sizlerin bu şikayetini de göz önünde bulunduran Larissa Hotel buraya gelen siz değerli misafirlerimiz dört dörtlük bir tatil yaşatmak için sizlere sunduğu mangal malzemeleri ile harika enfes mangalınızı yapmanız için sizleri oteline bekliyor.  Yani bir kere şu saçmalığa bakar mısınız zaten tatilin olmazsa olmazı Mangaldır Eğer bir tatile gidip te mangal yakmazsanız o tatil hiçbir anlamı kalmaz O yüzdende Larissa Hotel sizlere eksiksiz bir tatil imkanı sunabilmek için bu hizmeti de göz önüne alarak sizlere harika bir tatil yaşamanızı sağlıyor.

Larissa Hotelde sessiz sakin bir oteldir. Az odaları bulunan ve sizlere sesiz sakin bir ortam sunan oteller arasındadır. Bu sebepten dolayı Beylikdüzü’ne gelen değerli misafirlerimiz beylikdüzü otelleri adında hizmet veren ve sizlere beylikdüzü için gelenlere harika bir tatil imkanı da sunan Larissa Hotel Beylikdüzü’ne gelen değerli misafirlerinde gözdesi haline gelmiştir. Beylikdüzü otelleri genellikle iş adamlarının tercih ettiği otellerden biridir. Peki niye İş adamları Larissa Hotel’i tercih etmektedir.

1.       Az odası olan ve sizlere sessiz sakin bir ortam sunduğu için iş adamlarının işini sesiz sakin bir ortamda yapmasını sunuyor. İşine daha iyi odaklanmasını sağlıyor.
2.       Bazen üzerinizde iş stresi ve iş yorgunluğu olur bu stresi üzerinizden atmanız için sizlere tertemiz masmavi bir havuz sunan ve denizinde hemen yanı başında olan sizlere deniz, kum imkanı da sunan ve yorgunluğunuzu da üzerinizden atmanız içinde sizlere harika bir sauna hizmeti vermektedir.
3.       Odalarımızda rahat çalışmanız için tasarlanmış özel çalışma masası.
4.       İnternet ihtiyacınızı  gidermek için Ücretsiz Wifi hizmeti vermekteyiz.
5.       İş adamısınız elbette işe temiz düzgün kıyafetle gitmelisiniz bunun için sizlere çamaşırhane ve ütü hizmeti vermekteyiz.
6.       Arabanızı merak etmeyeceğiniz ücretsiz Otopark hizmeti vermekteyiz.
7.       Büyükçekmece ve Beylikdüzü civarlarına yaptığımız ücretsiz servis.
Bunlar gibi daha nice çok hizmetlerimiz bulunmaktadır gelip görmenizi icap ederiz.

Tüyap Otelleri
Bu bölgeye gelip te Tüyap Fuar merkezine gitmemek olmaz. Tüyap Fuar merkezindeki reklam tanıtım ürünlerini görmek sergilere katılmak güzel bir şeydir. Bunu da göz önünde bulunduran Larissa hotel Tüyap Fuar merkezine yaptığı ücretsiz servis ile Larissa Hotel’e gelen değerli misafirlerimizin Tüyap Otel sıkıntısını da ortadan kaldırmaktadır. Tüyap Fuar Merkezine yaptığımız ücretsiz servis ile Tüyap için gelen değerli misafirlerin Tüyap otelleri aramasına da son vermektedir. Sizlerde Ürününüzü tanıtmak veya reklam yapmak istiyorsanız Tüyap Fuar Merkezi reklam ve tanıtım için harika bir  yer hem yoğun hem de kalabalık olduğundan reklam veya tanıtım yapmak isteyenler için ideal ve harika bir reklam ve tanıtım olacaktır.

O zaman sizlerde harika bir tatil geçirmek istiyorsanız, Sesiz sakin bir ortamda işiniz yapmak istiyorsanız ve Tüyap Fuar merkezinde ürününüzü tanıtmak reklam yapmak veya Tüyap Fuar merkezindeki sergilere tanıtımlara katılmak istiyorsanız Larissa Hotel Sizlere Büyükçekmece Otelleri, Beylikdüzü Otelleri, Tüyap Otelleri Olarak uygun fiyata üstün hizmetlerle sizlere harika bir otel sunuyor. Sizlerde Bu harikalığın tadını çıkarmak istiyorsanız Larissa Hotele uğramanız da fayda var.




1 yorum:

  1. beylikdüzü otelleri, büyükçekmece otelleri, larissa hotel, tüyap otel, tüyap otelleri

    YanıtlaSil