26 Ekim 2015 Pazartesi



LARİSSA HOTEL

Evinizdeki huzuru otelimizde yaşayın

İstanbul’da mutlaka ziyaret etmeniz gereken otellerden biri olan Larissa hotel sizlere uzman ve deneyimli kadrosuyla iyi bir hizmet vermek için ellerinden geleni yapıyorlar.Çünkü Larissa Hotel herşeyden önce müşteri memnuniyeti. Otelimiz doğal çevresi ve eşsiz deniz manzaraları ile , Beylikdüzü’nün en güzel bölgesinde yer alan ve çam ağaçları arasında dinlendirici bir tatil keyfine özlem duyanlar için ideal bir yerdir.Gelen misafirlerine Havuz,Nargile,Wifi(intarnet),Sauna ve temiz hijyen mutfağı ile ağızlarınızda silinmeyecek tatlar bıraktıran yani kısacası aradığınız lezzet ve hijyeni Larissa Hotel’de bulabilirsiniz ve bunu yanı sıra Larissa hotel, Büyükçekmece ve Beylikdüzü’nün muhteşem tarihi ve turistik bölgelerine düzenlediği gezilerle, misafirlerini daha da mutlu etmeyi amaçlıyor.Çoğunlukla gelen müşterilerimiz bidaha tercih etiiği oteldir.

“Beylikdüzü’ndeki eviniz olan" sloganıyla  Beylikdüzü civarlarında adından sıkça söz ettiren Larissa Hotel Beylikdüzü otelleri denildimmi akla gelen ilk otellerden biridir bunun nedeni ideal konumlara sahip olması Beylikdüzü gibi yoğun,kalabalık ve en hızlı gelişen bir semtte insan hali ile yoruluyor böyle durumlarda insan rahat konaklayacağı otellerde kafa dinlemek ve tatil geçirmek ister ama ne yazıkki Beylikdüzü gibi bir yerde rahat konaklayacağınız otel bulmak zordur bulsanız bile sizlere iyi bir hizmet sunmazlar ve fiyatlarıda oldukça yüksektir böyle bir durumda Larissa hotel yardımınıza koşuyor.Beylikdüzü otellerinde sizlere rahatı,konforu ve doğayla iç içe  uygun fiyata sunan Larissa hotel mutlaka tercih etmeniz gereken bir oteldir.Beylikdüzü otellerinde ulaşım yanı sıra alışveriş merkezlerine,çevredeki restoranlara ve mekanlara da yakın konumda olcaksınız.

Bunu yanı sıra Avrupanın  modern semtleri arasında olan ve Marmara denizinin hemen yanı başında bulunan  Büyükçekmece yaz aylarında bir çok yerli ve yabancı turistin tatil olarak seçtiği yerlerden bir tanesidir.Büyükçekmece’deki denize ve Büyükçekmece gölüne yakınlığıyla adından sıkça söz eden Larissa Hotel tatil için gelenlere rahat konaklamaları için Büyükçekmece otelleri adında hizmet vermektedir.Büyükçekmece otelleri içinde rahat konaklayacağınız,deniz manazaralı,havuz olan otel arıyorsanız Larissa Hotel tam size göre çünkü akşamlar Büyükçekmece gölü manzarasında çayınızı yudumlamak ve nargilenizi içmek ve sonsuz plajları , pırıl pırıl denizi ve sıcak güneş size unutulmaz bir tatil sunmak için bekliyor.

Ve söz konusu Tüyap otel ihtiyacınız ise kesinlikle Larissa Hotel sizi memnun edecektir. Çünkü birinci sınıf bir hizmet üstelik gayet uygun fiyata, Tüyap’a 5dk yürüme mesafesinde olması da size ayrıca bir avantaj olacaktır. Tüyap Otelleri genelikle iş adamlarının tercih ettiği oteldir. Beylikdüzü yani yakın yerlere ücretsiz servis hizmeti ile de sizleri memnun etmek için çalışmaktadır. Sizleri Marmara’nın doyumsuz manzarasını seyretmeye davet ediyoruz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder